Undermenu

Hou Søsportcenter

Villavej 25, Hou
8300 Odder

Tlf. +45 87 81 79 99
mail@hou-seasport.dk

Praktiske informationer

Ind- og udflytning:

Med mindre andet er aftalt begynder lejeperioden kl. 15:00 på ankomstdagen og slutter kl. 10.00 på afrejsedagen.

Nøglekort:

I hverdage kl. 8-16 (fredag 8-15) afhentes nøglekort på Egmont Højskolens reception. Uden for dette tidsrum afhentes nøglekort enten i nøgleboks ved Egmont Højskolen eller hos højskolens hjemmehjælpsafdeling (HHA). Der udleveres 2 nøglekort pr. hus. Ved afrejse efterlades kortene på spisebordet og døren låses.

Feriehusets udstyr og indretning:

Husene indeholder to soverum med 2 senge i hver (i det store værelse er der loftslift og 2 hospitalssenge) – endvidere er der i opholdsrummet 2 sovesofaer med selvstændige sovebrikse, således at der er mulighed for soveplads til i alt 8 personer. 2 badeværelser (det store badeværelse med væghængt badestol), køkken/alrum med opvaskemaskine, komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine, køkkengrej, service og bestik. Husene er desuden udstyret med WiFi, TV og brændeovn.Vores leje indeholder en slutrengøring, men desværre stiger prisen på rengøring hele tiden. Vi tillader os derfor at bede dig/jer være opmærksom på følgende ved afrejsen - det vil være os en stor hjælp, hvis du/I sørger for:

  • at alt affald er fjernet,
  • at evt. lejet sengelinned og håndklæder lægges i en bunke ved vaskemaskinen. Sengetøjet (dyner, puder, rullemadrasser) skal blive på sengene, men selvfølgelig ikke, hvis de skal vaskes. Så lægges de også ved vaskemaskinen.
  • at alt service er vasket op og sat på plads i skabe/skuffer,
  • at service, møbler og sengetøj fra forskellige huse ikke blandes sammen i et hus, men kommer tilbage til det hus, hvor de kom fra. Det gælder også, hvis man har lånt ting og sager i Te-huset.

NB: Vi bruger timer på at finde ud af, hvor dyner, rullemadrasser, kopper, bradepander er forsvundet hen, så vi bliver nødt til at opkræve et gebyr på kr. 450,00, hvis ovennævnte ting ikke er i orden.

Sengelinned m.m.:

Til hver soveplads findes dyne, hovedpude og rullemadras.

Linnedpakker:

Skal bestilles 10-14 dage inden ankomstdato. En linnedpakke indeholder sengelinned til een seng samt et stort og et lille håndklæde. Pris kr. 100 pr. sæt.

Små børn:

Babystol / weekendseng kan lånes.

Husdyr:

Jeres hunde er velkomne, men oplys venligst i forvejen, at I har dem med. Vi beregner et rengøringsgebyr på kr. 200,- og beder jer venligst at føre hunden i snor på Hou Søsportcenters området.

Brændeovn:

Træ til brændeovn kan købes.

Hou Søsportcenter

Villavej 25, Hou
8300 Odder

Tlf. +45 87 81 79 99
mail@hou-seasport.dk